Olen täysin sitoutunut levittämään valoa sekä tietoisuutta kaiken parhaan kykyni ja osaamiseni mukaan ja tekemään sen minkä sydämessäni tiedän että minun tulee tehdä. Jos koet että edustan arvojasi, näkemyksiäsi sekä ääntäsi, voit auttaa minua saamaan yhteisen äänemme kuuluviin useilla eri tavoilla:

 

Jaa tietoisuutta

Virallisesta narratiivista poikkeavaa tietoa, sekä tiettyjä näkemyksiä ja arvoja pyritään tällä hetkellä voimakkaasti sensuroimaan, naurunalaistamaan sekä polkemaan alas. Jokainen tykkäys ja jako on tässä sensuurin ajassa uskomattoman tärkeä, joten jos kirjoitukseni tai videoni heijastavat ajatuksiasi, pyydän että rohkeasti jaat niitä eteenpäin.

Facebook

Twitter

 

 

Tue taloudellisesti

Haluan jakaa kaiken tiedon sivuillani aina ilmaiseksi, jotta jokaisella halukkaalla on siihen pääsy elämäntilanteesta huolimatta. Jokainen, pieninkin lahjoitus mahdollistaa tämän sekä auttaa minua valtavasti tuottamaan materiaalia niin videoiden kuin kirjoitustenkin muodossa.

BITCOIN: 19mdqZyT5DjqL7MywjUW2cTDYWN9jYSGY9

NORDEAFI57 1063 3500 2759 00

 

 

Tule seisomaan rinnalleni

Jos uskot että presidenttinä voin edistää Suomea siihen suuntaan johon sinä haluat sen menevän, pyydän että kirjoitat kannatajakorttini tai alat jopa keräämään niitä.

Presidentinvaali 2018

Tulosta ja lähetä kannattajakortti tukeaksesi ehdokkuuttani.

Tulosteessa on kaksi kannattajakorttia. Täytä tekstaten, allekirjoita ja lähetä osoitteeseen:

Juho Lyytikäinen, Immolantie 48 A1 00780 Helsinki

 

 

KANNATTAJAKORTIT KAUPUNGILLA

Olen kerännyt tälle sivulle listan paikoista joissa voit seuraavan kuukauden ajan täytää kannattajakorttini sekä jättää niitä paikoista löytyviin Ole muutos -boxeihin. Listalla on aluksi paikkoja joissa itse käyn paljon, ja joissa on mielestäni jotain erityisen hyvää. Kukaan meistä ei ole virheetön, ja voimme aina parantaa toimintatapoja sekä ajatusmallejamme, mutta näissä paikoissa on jokaisessa mielestäni tehty joitain asioita poikkeuksellisen hyvin ja rakkaudesta käsin. Jos haluat tulla mukaan ja ottaa liikkeeseesi Ole muutos -boxin, niin laita minulle sähköposti asiasta. Jos voin seistä liiketoimintasi takana ja sanoa rehellisesti jotain kaunista paikastasi, niin teen sen mielellään tällä sivulla ja lisään liikkesi karttaan.

PS. Kampanjani tarkoitus on tuoda esiin perspektiivejä, tietoisuutta sekä rakkautta maailmassa, ei ajaa mitään kulunutta poliittista agendaa tai ideologiaa, jotka ovat mielestäni osa ongelmaa, ei ratkaisua. Mielipiteeni ja näkemykseni on siis täysin omiani, eikä ne välttämättä edusta listalla olevien paikkojen näkemyksiä.  

Ensimmäiset paikat Helsingissä:

Onda ondaruokala.fi
Ekohius - ekohius.com
Goodio Cafe - goodiochocolate.com
Ekolo ekolo.fi

 

Tapoja auttaa on lukemattomia.

Jo jokainen kaunis, lämmin sekä rakkaudesta kumpuava ajatuskin auttaa valtavasti tässä muutoksen ajassa. Jos haluat ylläolevien keinojen lisäksi tarjota konkreettista apuasi tai osaamistasi ihan millä saralla vaan, niin lähetä minulle sähköpostia ja kerro miten haluat ja voit olla mukana nostamassa valoa pintaan. Otan nöyrällä kiitollisuudella vastaan kaiken mahdollisen avun minkä vain saan. 

Osaamistasi kaivataan! Ilmoittaudu mukaan tekemään muutosta.

 
 
Name *
Name