Presidentin arvot sekä sodan todellinen luonne

Presidentin arvot sekä sodan todellinen luonne

Presidentin arvot sekä sodan todellinen luonne

 

Kuulen välillä sanottavan, että presidentillä ei ole todellista valtaa ja että siitä virasta on turha yrittää muuttaa maailma. En voisi olla enempää eri mieltä asiasta. Presidenttiä pidetään maamme arvojohtajana ja näkemykseni mukaan kaikki maamme ongelmat kumpuavat nimenomaan täysin viallisista arvoista sekä siitä mihin fokuksen, energian ja yhteiset varamme suuntaamme.

 

Presidentti ei luonnollisestikaan yksin päätä monistakaan asioista, mutta presidentillä on sydän josta ammentaa arvoja sekä ääni jolla vaikuttaa ihmisiin ja heidän sydämiin. Tuo on vaikutusvaltaisinta mitä voin keksiä. Todellinen muutos kohti tasa-arvoista sekä rakkaudellista yhteiskuntaa lähtee lopulta meistä ihmisistä, ei muutamista miljonääreistä vallan huipulla joita olemassa oleva tilanne ja jatkuva tuloerojen kasvu taloudellisesti hyödyttää. Sieltä muutoksen odottaminen on mielestäni yhtä sinisilmäistä kun odottaa miljardeja takovien lääkeyhtiöiden alkavan promoamaan ihmisille mehustusta, puhtaan luomuravinnon syömistä, liikuntaa, lähdeveden runsasta juomista tai muita elämäntapamuutoksia jotka tekevät synteettiset lääkkeet nopeasti tarpeettomiksi.

 

Presidentti on myös puolustusvoimien ylipäälikkö, ja tuossa asemassa oleva ihminen voi halutessaan tehdä maamme hyväksi aivan valtavasti hyvää. Aivan ensimmäiseksi tulisi mielestäni nyt priorisoida asiat, astua pelosta ulos ja lopettaa rahoittamasta miljardeilla vuosittain pankkieliitin hallitsemaa aseteollisuutta. Pyydän että pysähdyt hetkeksi ja vain mietit mitä tapahtuisi jos yhdessä päästäisimmekin irti siitä jatkuvasta pelosta ja sodan uhasta jota aseteollisuus sekä uutisemme haluaa meille ylläpitää. Ajattele syvällisesti hetki mitä maassamme tapahtuisi jos kääntäisimmekin edes pelkästään uusien aseiden sekä muun sotamateriaalin hankintaan budjetoidun n. 480 miljoonaa euroa vuodessa vanhustemme, lastemme, sairaidemme ja syrjäytyneidemme hoitamiseen sekä kuntouttamiseen, ihmisten ennaltaehkäisevään hyvinvoitityöhön ja ohjaisimme myös varusmiesten voimavarat tähän sekä muihin yhteiskuntaa ja ihmisiä auttaviin projekteihin.  

 

Lopulta yhteisen rahapussimme käytöstä tulisi olla kyse meidän arvoista sekä prioriteeteistä, siitä minkä me kansalaiset koemme oikeasti tärkeäksi. Jos me kansakuntana vain otamme pään hellästi pois kollektiivisesta takapuolestamme, avaamme silmät ja katsomme rehellisesti asioita, niin jokainen voi hetken asiaan syvennyttyään ymmärtää selkeästi sen, että jos Yhdysvallat, Kiina, Venäjä tai joku muu suurvalta haluaisi jostain ihmeen syystä todella vallata maamme tai pyyhkiä meidät pois kartalta, menisi siihen tänä päivänä alle puoli tuntia, eikä sillä ole pienintäkään merkitystä kuinka kalliita ja hienoja tussareita, paukkuja, tankkeja tai hävittäjiä he ovat ensiksi meille onnistuneet myymään. Todellisuudessa tuollaista uhkaa ei ole kun meidän ihmisten mielissä. Tuo kaikki on vain erittäin kallista kulissia, ja tuo kalliin hinnan maksamme me ihmiset.      

 

On myös tärkeää mielestäni ymmärtää että edellämainittujen, tai minkään muidenkaan valtioiden kansat eli me ihmiset, emme halua sotia tai sytytä niitä. Kyse ei ole kansojen mielipide-eroista ja niiden aseellisista selvittelyistä, vaan kyse on puhtaasti rahasta ja pelon luomisesta. Kun ottaa pienen hetken aikaa ja syventyy tutkimaan asiaa rahaa seuraten, selviää jokaiselle lukutaitoiselle henkilölle hyvin nopeasti että se sama taho jolle kaikki valtiot maailmassa ovat velkaa ja joka käytännössä omistaa myös Yhdysvalloissakin rekisteröidyn yrityksen nimeltä Suomen Valtio, eli velan avulla rahaa tyhjästä luova yksityinen keskuspankki FED, omistaa käytännössä myös koko sotateollisuuden.

 

Kun rauhassa kiedot mielesi tämän ympärille, ja selvität aseteollisuuden kytkökset esimerkiksi Yhdysvaltain poliittiseen johtoon, ymmärrät hyvin selkeästi syyn miksi USA:n perustamisen jälkeen 4.7.1776 maa on ollut sodassa yhteensä 224 vuotta sen 241 vuotisen historiansa aikana toimien koko maailman ”rauhanturvaajana". Kun miettii että USA on siis ollut yli 93% ajastaan sodissa, ymmärtää vähemmänkin ajatustyötä tekevä ihminen sen että maailman talous, jota on suureksi osaksi pitkään hallinut tuo muutaman pankkisuvun omistama yksityinen keskuspankki FED, tarvitsee jatkuvasti sotia ja siksi niitä jatkuvasti sytytetään ja pidetään yllä miljoonien viattomien siviilien hengen kustannuksella.
 

Tämä hyvin selkeästi selittää myös sen monien ihmettelemän tosiasian miksi FED:in täysin hallitsema USA liittolaisineen on vuosikymmeniä täysin kiistattomasti rahoittanut, kouluttanut ja aseistanut terroristiryhmiä kuten al qaeda, taleban sekä isis, samalla kun he ovat pintapuolisesti taistelleet heitä vastaan. Tämä maailman valtionjohtajia naruista ohjaava sekä heidän suutaan liikuttava taho tarvitsee sotia ja pelkoa hallitakseen.

 

Tulen tekemään tästäkin asiasta syventävän dokumentin, mutta älä missään nimessä sokeasti usko minua tässä tai missään muussakaan asiassa, vaan tutki asioita itse. Ihmisten tietoiseksi tuleminen riittää lopettamaan tämän ihmiskuntaa tappavan syövän. Toki voit myös kategorisoida kaiken tämän tiedon salaliitoteoria laatikkoon, jonne on turvallista sysätä kaikki se tieto joka uhkaa olemassaolevaa maailmankuvaa, ongelma on vain se että näissä asioissa ei ole mitään salaista eikä ne ole teorioita, vaan jokaisen saatavilla olevaa tietoa.

 

Sotien loppuminen maailmasta ei ole todellakaan ole vain utopiaa, vaan ne loppuvat sinä päivänä kun me ihmiset keräämme rohkeutemme ja olemme valmiita vain katsomaan tätä epämiellyttävää asiaa silmiin, havaitsemaan tämän jokaisen edessä olevan kuvion ja sulkemaan nuo rahahanat sotateollisuuden suuntaan maa kerrallaan. Meidän jokaisen suomalaisen niskahiestä revittyjä verorahoja laitetaan vuosittain miljardeja tämän hyvin sairaan pelin pyörittämiseen joka maksaa miljoonien viattomien ihmisten henkiä. Nyt olisi mielestäni erittäin hyvä aika tulla tietoiseksi tästä, vaatia tuon hanan sulkemista sekä lähettää voimakas viesti rauhan puolesta koko maailmalle. Meidän ei tarvitse seurata ja odottaa mitä muut tekee, vaan me voidaan yhdessä näyttää esimerkkiä.  

 

Kun me kollektiivisesti vain sisäistämme tämän asian, voimme kääntää aivan valtavan määrän yhteisiä varojamme pelosta, eli sotateollisuuden tukemisesta rakkauteen, eli vanhustemme hoivaamiseen, syrjäytyneiden sekä muiden apua tarvitsevien siskojemme ja veljiemme hoitamiseen sekä kaikkien niiden auttamiseen jotka tarvitsevat apuamme muuten kun uusien hävittäjien ja pommien muodossa. Meillä ei ole enää yksinkertaisesti varaa elää pelossa.

 

Rauha syntyy rakkaudellisista arvoista ja aatteista, ja ne voi syntyä vain jokaisen meistä sisällä. Me voimme muuttaa yhteiskuntamme suunnan hyvin helposti ja nopeasti muuttamalla omat arvomme sekä prioriteettimme ja seisomalla sen takana minkä tiedämme sydämessä oikeaksi. Kun uskallamme yhteinäisenä rintamana puolustaa noita arvojamme, on myös valtiomme lopulta heijastettava niitä koska me ihmiset olemme tämä maa ja tämä kansa. Tämän ei tarvitse olla utopiaa tai populismia, vaikka tahot joita olemassa oleva järjestelmä palvelee yrittääkin sinulle näin kertoa.

 

Kataloniassa poliisi sekä armejan joukot ovat yhdessä pahoinpidelleet lukuisia rauhallisesti protestoivia ihmisiä estäen heidän pääsyn äänestämään. Uhrien joukossa on vanhuksia, nuoria, naisia sekä miehiä. Tapauksista on mieltä järkyttäviä ja täysin kiistattomia videoita netti pullollaan. Monien yllätykseksi EU, sekä useat valtiot ja tahot joiden olemme luulleet olevan ihmisten asialla, hyväksyivät tämän väkivallan sekä räikeät ihmisoikeusrikokset. Meidän arvojohtajamme tyytyi lausumaan asiasta Ylelle, että ”kuulostaa kovalle”. Nyt on meistä ihmisistä kiinni se hyväksymmekö tuommoisen totaalisen pelkuruuden presidenttimme sekä muun valtionjohdon toimesta, ja hyväksymmekö kansakuntana hiljaa vierestä tuon väkivallan ja vapaan tahdon polkemisen, oli kukin Katalonian itsenäistymisestä mitä mieltä tahansa. Meidän ihmisten on aika selvittää itsellemme todelliset arvomme ja vaatia sitä myös valtionjohdolta. Toistaiseksi istuva Presidentti ei ole avoimeen kirjeeseeni vielä vastannut, mutta aion vastauksen vaatia koska mielestäni minä sekä koko Suomen kansa ansaitsee sen. Lue avoin kirjeeni tasavallan presidentille täältä.

 

Sodat, väkivalta sekä korruptio saadaan loppumaan jos me vain oikeasti haluamme saada ne loppumaan. Se ei vaadi kuin rakkaudellisia arvoja, kykyä antaa anteeksi, rohkeutta muuttua sekä totaalista läpinäkyvyyttä (Lue kirjoitukseni läpinäkyvyydestä täältä) hallintaelimissä. Olen täysin sitoutunut tekemään kaikkeni sen eteen ettei yhdenkään Suomen kansalaisen tarvitsisi ikinä pelätä väkivaltaa valtion toimesta, eikä sodilla silmittömästi rikastunut pankkieliitti ime enää penniäkään Suomalaisten kovasta työstä revittyjä verorahoja.

 

Jos olet havahtunut huomaamaan nämä samat asiat, tai arvoni sekä näkemykseni heijastavat omiasi, niin pyydän että autat minua kohtaamaan kasvotusten nämä tahot ja nostamaan esille nämä asiat josta vallan huipulla kukaan ei uskalla tällä hetkellä puhua. Tämän voit tehdä allekirjoittamalla kannattajakorttini jotta pääsen kysymään näitä asioita ehdokkaana presidentin vaaleissa. (Lataa kannattajakortti täältä). Tämä ei velvoita sinua äänestämään minua itse vaaleissa jos et näin halua, mutta se auttaa merkittävästi suuntaamaan fokusta kysymyksiin ja aiheisiin joita ylhäältäpäin ohjailtu valtionjohtomme pakoilee.

Ole muutos ja pysy rakkaudessa

Läpinäkyvyys kitkee korruption

Läpinäkyvyys kitkee korruption

En rehellisesti usko että Suomessa on viimeaikaisten paljastusten ja skandaalien myötä enää kovinkaan montaa ihmistä jotka vielä sokeasti uskovat että valtio sekä sen johto, todella pyrkisi parhaansa mukaan auttamaan ja palvelemaan kansalaisiaan.

Päivittäin kasvava joukko ihmisiä on herännyt havaitsemaan sen jokaisen saatavilla olevan tosiasian että Suomen Valtio (Y-0986674-0) on tänä päivänä yritysrekisteristä löytyvä, Y-tunnuksen omaava firma joka on perustettu vuonna 1994. Sitä luonnollisesti myös johdetaan kuin yritystä, ja yrityksen tavoite on tuottaa aina voittoa osakkeenomistajilleen. Jos kuvittelet että me kansalaiset olemme nuo osakkeenomistajat niin ihailen kyllä optimismiasi, mutta saatat kuitenkin olla hieman sinisilmäinen.  

Se osa ihmisistä joka on ymmärtänyt mitä tuo tarkoittaa, ja joka on tutkinut asiaa vieläkin syvemmälle, on luultavasti havainnut että Suomen Valtio on myös Yhdysvalloissa rekisteröity yritys, ja tuo rekisteröinti tapahtui samana päivänä kun Suomi liitettiin perustuslain vastaisesti EU:hun Istuvan presidenttimme voimakkaan lobbauksen tuloksena. Anna sen laskeutua mieleesi kaikessa rauhassa ja pureskele sitä hetki. Jos tämä ei aiheuta sinussa tunteita, kysymyksiä tai se ei saa sinua tutkimaan asiaa syvemmältä, niin tiedät varmuudella toistaiseksi olevasi osa ogelmaa. Onneksi voit koska tahansa siirtyä osaksi ratkaisua, pelkästään tutkimalla ja tulemalla tietoiseksi näistä asioista.

Tuin itse aikanaan nuorena henkilönä voimakkaasti tuota liittymistä EU:hun, koska useimpien tapaan, minäkin nielin ne valheet ja sen kauniin mutta valheellisen kuvan joka asiasta meille luotiin. Siinä ei ole mitään hävettävää. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kyseenalaistamaan omia totuuksiani koska mikään niistä asioista ja lupauksista joita meille EU:sta myytiin, eivät ikinä toteutuneet. Tuloerot jatkoivat vain kasvuaan ja rehellisiä yrittäjiä sekä työläisiä ajettiin EU:n toimesta valtion avustuksella entistä ahtaammalle. 

Jossain vaiheessa huomasin hyvin selkeän kaavan siinä, että ne edustajat sekä ministerit jotka ryvettyivät kotimaassamme erinäköisissä poliittisissa skandaaleissa ja jäivät kiinni valehtelusta, omien etujen ajamisesta sekä muista asemansa väärinkäytöksistä, eivät joutuneet vastuuseen teoistaan. Sen sijaan heidät järjestelmällisesti palkittiin yksityisen sektorin, EU:n sekä Euroopan keskuspankkien toimesta korkeilla viroilla sekä tehtävillä, joiden palkat ovat täysin karanneet käsistä summien ollen absurdeja verratuna keskimääräisen palkansaajan ansioihin. Tämä sai minut tutkimaan Suomen Valtion rakennetta entistä syvemmin sekä heijastamaan sitä EU:hun ja muihin keskitettyihin hallintaelimiin ja havaitsin nopeasti että kaikkia niitä itseasiassa hallitsee Yksityinen keskuspankki, kuten jokainen lukutaitoinen voi havaita ja itselleen selvittää noin puolessa tunnissa. Tulen tekemään asiasta syventäviä dokumentteja, mutta suosittelen lämpimästi että kukaan ei usko minua asiassa, vaan tekee itse tuon tutkimusmatkan ja havaitsee nämä asiat omakohtaisesti, koska vasta silloin tiedosta tulee totuutta etsijälle. 

Kun tuohon maailmaan sukeltaa, huomaa nopeasti että korruptio ei ole vain tiettyjen poliitikkojen tai pankkiirien aikaansaannosta. Se on hyvin syvälle rahavetoisen kilpailuyhteiskuntamme sisään rakenettu ominaisuus ja tuo kilpailuyhteiskunta, sekä sen sisällä toimiva vastakkainasettelua ruokkiva puoluepoliittinen järjestelmä on suunniteltu luomaan demokratian illuusio, sekä löytämään ne ahneimmat ihmiset näennäisen vallan huipulle. Heidät  jotka ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa rahan ja vallan eteen. Tästä syystä me näkemykseni mukaan tarvitsemme totaalisen muutoksen koko järjestelmässä ja asenteissamme, pelkkä henkilöiden tai puolueiden vaihto viallisen järjestelmän sisällä ei isommassa kuvassa muuta mitään. 

Siinä missä yksityisillä ihmisillä on vapaa tahto ja oikeus pitää salaisuuksia keskenään sekä jopa valehdella vaikka se ei suotavaa olekaan, on yhteiskuntamme kehitystä ohjaavan ja yhteistä rahapussia hallitsevan instanssin ja siellä työskentelevien ihmisten tultava totaalisen läpinäkyväksi. Ainoa tapa saavuttaa avoin, rehellisyyteen perustuva yhteiskuntarakenne on kitkeä yksinkertaisesti kaikki mahdollisuudet salailuun, kansalle valehteluun sekä ihmisten laajamittaiseen manipulointiin, ja tämä onnistuu vain TOTAALISEN läpinäkyvyyden kautta. 

Mielestäni kansalle valehtelu tai sen harhaanjohtaminen asemassa joka perustuu kansan luottamukseen tulee olla maassamme ankarimmin rangaistava rikos, ja valtion korkeimpiin luottamustehtäviin valittujen henkilöiden tulee sitoutua totaaliseen läpinäkyvyyteen. Tämä voi tuntua utopialta useille, mutta tämä yksinkertainen muutos kitkee kaiken korruption lopullisesti hallintaelimistä sekä pitää omaa etuansa ajavat ihmiset poissa vallan huipulta. Lopulta perustuslain mukaan Suomi on kansanvalta, joten jos me ihmiset yhdessä päätämme näin, näin myös lopulta tapahtuu. Itse olen siihen täysin valmis ja niin tulisi mielestäni olla jokaisen ehdokkaan. 

Toivon että jokainen ihminen pyörittelisi mielessään muutaman päivän ajan ajatusta siitä, mitä se merkitsisi ja miten nopeasti asiat yhteiskunnassamme paranisivat jos meidän yhteisistä rahoista, säännöistä, kansanterveydestä sekä muista elämäämme kriittisesti vaikuttavista asioista vastaava hallintaelin olisi totaalisen läpinäkyvä jokaiselle kansalaiselle. Uskon että jokainen joka syvälisesti asiaa pohtii, ymmärtää nopeasti että suuri muutos ei itse asiassa ole sen vaikeampaa tai monimutkaisempaa. Nykyisen järjestelmän hyötyjät varmasti haluavat ja yrittävät ihmisten pelkoon vedoten jatkaa salailua kertoen, että se on meidän oman sekä kansallisen turvallisuuden parhaaksi. Niinhän se aina on.. 

Kun asiaa pohtii rauhassa, voi havaita että ihminen joka vastustaa kansanäänestystä ja läpinäkyvyyttä, vastustaa kiistattomasti myös ihmisen vapaata tahtoa sekä todellista demokratiaa. Hän paljastaa itsestään samalla hyvin selkeästi pelkonsa ottaa vastuuta omasta elämästään olettamalla, että me ihmiset emme kykenisi kantamaan vastuuta itsestämme ja tehdä oikeita päätöksiä koskien asioitamme sekä yhteistä talouttamme. Hän paljastaa kokevansa olevan massojen yläpuolella, tietäen paremmin ketkä ovat oikeita ihmisiä päättämään asioistamme. Lisäksi se on suhteellisen kiistatonta että hän pelkää vallan siirtymistä pieneltä porukalta suljettujen ovien takaa, meille ihmisille joita nuo päätökset koskettaa. Tästä syystä on tärkeää että kysyt itseltäsi sekä omalta ehdokkaaltasi, kannatatko kansanäänestystä, sekä totaalista läpinäkyvyyttä hallintoelimissä vai et? Toivon että kuuntelet tarkasti ja hartaasti vastauksen peilaten sitä siihen minkä sydämessäsi tiedät oikeaksi.

Rauhannobelisti Martti Ahtisaarti kertoi oman näkemyksensä rehellisesti pari kuukautta takaperin, ja hänen mielestään kansanäänestykset tulisi kieltää lailla. Vaikka lausuma onkin mielestäni uskomattoman ylimielinen sekä kansan älykkyyttä loukkaava, arvostan silti hänen rehellisyyttään ja rohkeuttaan sanoa suoraan mitä hän oikeasti ihmisistä ajattelee. Ota rohkeasti selvää ja kysy mikä sinun ehdokkaasi näkemys on. Älä tyydy selittelyihin ja jaaritteluihin, koska tuo on lopulta hyvin selkeä kysymys.

 

On sulaa hulluutta mielestäni odottaa muutosta yritysjohdosta, pankkimaailmasta, kirkon huipulta, poliittiselta eliitiltä, tai siltä prosentuaalisesti erittäin pieneltä, mutta kovaääniseltä joukolta ihmisiä, joita olemassa oleva järjestelmä palvelee. Meidän tulee kansakuntana tehdä se muutos ja heijastaa itse niitä arvoja joita haluamme yhteiskuntamme heijastavan meille takaisin.

 

Haluan lämpimästi rohkaista jokaista lukijaa uhohtamaan edes viikoksi erimielisyytemme, riitamme, ennakkoluulomme sekä pelkomme, ja yhdistyä kansakuntana katsomaan yhteiskuntaamme laajemmasta perspektiivistä käsin, siirtäen fokuksen yhdessä vallan huipulle. Tutkitaan avoimin mielin asioita, jaetaan tietoa ja kysytään kysymyksiä. Vaaditaan suoria sekä rehellisiä vastauksia eikä tyydytä yhtään vähempään. Viikko riittää, tämän jälkeen jokainen voi palata takaisin vastakkainasettelun maailmaan jos niin haluaa, mutta tiedän että yksi viikko Suomessa voi aloittaa valtavan muutoksen koko maailmassa.

Kun vain kollektiivisesti ymmärrämme että valtiomme on todella yritys jota myös johdetaan kuten yritystä, ja jonka osakkeenomistajia emme ole me ihmiset vaan pieni pankkieliitti joka haluaa pitää kaikin keinoin ihmiskunnan narut käsissään, riittää se totaalisen muutoksen käynnistämiseen. Rahaa on loputtomasti ja sitä luodaan jatkuvasti tyhjästä lisää yksityisen keskuspankin toimesta luomalla lainoja eli velkaa. Syy lukemattomien ihmisten ahdinkoon löytyy vain päättäjiemme motiiveista sekä arvoista, ei siitä etteikö rahaa olisi. Mielestäni arvomme on päälaellaan kun vanhuksemme makaavat omissa ulosteissaan vanhainkodeissa joissa työskentelee aivan liian vähän hoitohenkilökuntaa, aivan liian pienellä palkalla, samalla kun käytämme miljardeja sotateollisuuteen meille luodun uhan sekä pelon varjolla.

Me voimme kääntää tämän laivan koska tämä on vain prioriteetti -ja arvokysymys. Nyt meidän on yhdessä aika muuttaa nuo arvot sijoittamalla rakkauteen eikä enää pelkoon.

Tule tietoiseksi ja ole osa muutosta <3

-Jussi  

Avoin Kirje Sauli Niinistölle

Avoin Kirje Sauli Niinistölle

Hyvä valtiomme Presidentti Sauli Niinistö, 

Me olemme viime päivinä voineet seurata kuinka Kataloniassa paikallinen kansa on päättänyt toteuttaa ihmisen tärkeintä oikeutta eli vapaata tahtoa, ja äänestää kansansa itsenäisyydestä sekä vapaudesta. Hallituksen lähettämät poliisivoimat ovat estäneet ihmisten pääsyn lukuisille äänestyspaikoille, sekä täysin kiistattomasti videotodisteiden valossa pahoinpidelleet naisia, miehiä, vanhuksia, nuoria sekä myös palomiehiä jotka rauhaa kunnioittaen seisoivat rinta rinnan puolustamassa kansansa oikeutta toteuttaa vapaata tahtoaan. Ihmisiä on myös ammuttu kumiluodeilla  joiden hyvin tiedetään voivan tappaa. 

Tässä kiistatonta videomateriaalia poliisin toimista: https://tinyurl.com/y8buwtyw

Monien hämmästykseksi Espanjan pääministeri kiitti äskettäin julkisesti poliisia sekä armejan voimia hyvästä työstä sekä siitä että he toteuttivat hallituksen mandaattia. 

Presidenttiä Suomessa pidetään usein arvojohtajana, ja haluaisin kysyä sinulta hyvässä hengessä että miten tämä toiminta istuu sinun henkilökohtaiseen arvomaailmaan, ja aikooko Suomi valtiona tuomita nämä räikeät ihmisoikeusloukkaukset, vai hyväksyä ne hiljaa katsoen sivusta? 

Arvostaisin suuresti rehellistä sekä selkeää vastaustasi, ja uskon että niin arvostaisi moni muukin. Kommentoitte Yle:lle tapahtumista että ”Se kyllä kuulostaa kovalta”, vaikka kunnioitan täysin näkemystänne, on mielestäni Suomen kansalla, sekä koko ihmiskunnalla oikeus kuulla hieman enemmän arvoistasi, sekä kuulla suustasi sen että Suomen kansa voi olla huoleti ja luottaa siihen että kukaan täällä ei ikinä jodu kohtaamaan väkivaltaa valtion toimesta ilmaistessaan vapaata tahtoaan rauhanomaisesti.

Omasta perspektiivistäni katsottuna nämä väkivallan teot ovat kaikkea sitä vastaan minkä itse sydämessäni tiedän sekä tunnen oikeaksi, ja henkilökohtaisesti toivoisin että me rauhaa, demokratiaa sekä ihmisen vapaata tahtoa vaalivana, yhtenäisenä valtiona lähetämme Espanjalle, sekä koko maailmalle voimakkaan viestin että me Suomalaiset ihmiset tuomitsemme kaiken väkivallan Valtion toimesta kansalaisia kohtaan, sekä kaiken toiminnan joka ylittää ja loukkaa ihmisen vapaata tahtoa, sekä oikeutta äänestää.

Perspektiivistäni katsottuna, jos me yksilöinä sekä kollektiivisena kansakuntana katsomme nyt pois ja hiljaa hyväksymme tämän väkivallan, me työnnämme meidän yhteisen moraalin ja etiikan rajaa vain entistä kauemmaksi pois rauhasta ja rakkaudesta. Me määrittelemme asenteillamme sekä moraalillamme tulevaisuutemme suunan, sekä sen mikä on meille oikein ja väärin. Tämän takia on mielestäni tärkeää kansankunnan johtohahmona ottaa tämmöisten tapahtumien äärellä se arvojohtajan rooli joka presidentille mielestäni kuuluu ja ilmaista selkeästi istuuko nämä tapahtumat presidentin sekä Suomen Valtion arvomaailmaan, ja mihin suuntaan me tuota yhteistä arvomaailmaa viemme.

Meillä jokaisella ihmisellä on vapaa tahto, ja oikeus kuulua niihin yhteisöihin joihin parhaaksi koemme. Jos Suomen Valtio hiljaa hyväksyy tämän väkivallan eikä esimerkillään voimakkaasti viesti että me haluamme edistää väkivallattomuutta, ihmisoikeuksia sekä rauhaa, en yksinkertaisesti koe voivani kuulua osaksi Suomen Valtiota, koska jos me yksilöinä sekä yhteiskuntana hyväksymme ihmisoikeuksien polkemisen sekä väkivallan, me myös kykenemme itse siihen, ja tähän suuntaan en suostu itseäni sekä yhteiskuntaamme ajamaan. Haluan olla osana, sekä olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa joka toimii aidosti jokaisen kansalaisensa puolesta, kunnioittaen jokaisen ihmisen vapaata tahtoa sekä koskemattomuutta.

Toivon sydämmestäni että löydät aikaa ottaa pienen hetken, ja vastata minulle sekä jokaiselle joka haluaa kantasi kuulla. 

 

Rakkaudella ja ystävyydellä, Jussi Ahde. 

Helsingissä 2.10. 2017 

Tulosta ja allekirjoita Kannattajakortti täältä.